mandag 27. april 2015

Stavanger Open 2015

Stavanger Open 2015 ble en stor suksess med rekord i antall påmeldte lag: 90 lag! Fantastisk! 
Vi vil takke alle lag som deltok, og ikke minst en stor takk til alle som bidro før, under og i etterkant av turneringen. En stor takk til dommere, sekretariat, speaker, ryddehjelper, kiosken som Lye stilte med og mange mange flere! 


Her kommer en oppsummering av vinnerne i de forskjellige klassene:

Klasse A Herrer (stor bane) ble vunnet av Stavanger IBK. De kom videre til semifinaler fra puljespill ved å bli beste 2er, og møtte her Djerv fra Bergen. I finalen overlistet de Øyane IBK. Kampresultatet her ble 5-3 i favør Stavanger, og dermed kunne de heve pokalen og juble for første plass i klasse A. 


Klasse B Damer (stor bane). Her møtes fjorårets vinner Lye og Djerv i finalen. Det ble en jevn finale som tilslutt Djerv damene fra Bergen vant 2-1.


Vinnerlagene senior samlet. Gratulerer til begge lagene!


Klasse C Kamerat ble i år vunnet av Stavanger U8 Oldboys, som vant 0-3 over Aibel i finalen. 


I Klasse D ble det finale mellom to Krokhøl lag, og det ble også dette året Krokhøl 1 som vant Venninneklassen. Finaleresultatet ble 5-2 til Krokhøl 1 over Krokhøl 2. 


I år hadde vi gleden av å ha en egen Kamerat Ungdomklasse med 4 lag. Her møtes Aggi 69 fra Hommersåk og Islanders fra Hundvåg i finalen. Denne finalen ble også jevn, og ble til slutt vunnet av Islanders. Kampresultat 5-4. 



Minirunde
Rekordmange lag med: 52 lag deltok! 52 vinnerlag i alderen 6-11 år. 



Tusen takk for i år!
Vi gleder oss allerede til Stavanger Open 2016! 





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar